Jump to content

Welcome to Bugs4u Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Welcome to Bugs4u Forum

Welcome to Bugs4u Forum, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Bugs4u Forum by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Customize your experience here
Guest Message by DevFuse
 

Toggle shoutbox Shoutbox

Mohon untuk tidak membahas seputar Trik/Bug Provider di Shoutbox, share Url Youtube, Gambar berukuran besar, Emot lebih dari 3 sekaligus, share link xxx (Porn), Pamer Speed Test.
Segala pelanggaran di atas akan dikenakan Sanksi tidak bisa menggunakan Shoutbox selama 1 Minggu. pelanggaran 3x berturut-turut (Banned Permanent).

No shouts have been made in the Shoutbox, why don't you add one to get the Shoutbox started?

Link verifikasi error

- - - - - verification

1 reply to this topic

#1


Current mood: None chosen
Total Post :
1

Total Thanks :
0
  • Reputation :
    0

    Posted 01 April 2017 - 07:06 PM

    Mau laporan aja min
    link verifikasi yang dikirim ke email error
    ane pakek email yahoo coid email masuk ke spam, gak tau kalo pengalaman member lain gimana bisa register

    ini link yang ane terima

    Please Login or Register to see this Hidden Code


    nah dibagian ini &module=global┬žion=register

    yang harusnya &module=global&section=register

    btw sepertinya ini database situs baru kah? akun lama ane gak bisa login, lihat2 user id ane juga baru 3 digit
    udah gitu aja
    happy phreaking... :cool

    #2


    Current mood: Spaced
    Total Post :
    61

    Total Thanks :
    21
  • Reputation :
    8
    • LocationDi Hatimu

    Posted 01 April 2017 - 07:13 PM

    Iyes. Situs lama DB baru. FYI, bugs4u break / vakum sementara akhir tahun 2016 kemarin (kisaran november kalau gak salah inget). Dan baru UP lagi maret tahun ini. Backup DB lama hilang tak terselamatkan.





    1 user(s) are reading this topic

    0 members, 1 guests, 0 anonymous users




    You need to upgrade your flash player, or you may have your javascript turned off. Get latest flash player!