Jump to content

Welcome to Bugs4u Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Welcome to Bugs4u Forum

Welcome to Bugs4u Forum, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Bugs4u Forum by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Customize your experience here
Guest Message by DevFuse
 

Toggle shoutbox Shoutbox

"Minimal Memiliki 5 Post untuk dapat menggunakan Fasilitas Shoutbox Bagi Member Baru (Grup StrUggle)". Mohon untuk tidak membahas seputar Trik/Bug Provider di Shoutbox, share Url Youtube, Gambar berukuran besar, Emot lebih dari 3 sekaligus, share link xxx (Porn), Pamer Speed Test. Segala pelanggaran di atas akan dikenakan Sanksi tidak bisa menggunakan Shoutbox selama 1 Minggu. pelanggaran 3x berturut-turut (Banned Permanent).

No shouts have been made in the Shoutbox, why don't you add one to get the Shoutbox started?

[Fix Source] Enable Proxy Setting For IE/Chrome

- - - - -

7 replies to this topic

#1

Total Post :
66

Total Thanks :
284
  • Reputation :
    56

    Posted 09 April 2017 - 09:58 AM

    [Source] Enable Proxy Setting For IE/Chrome

    kesempatan ini ane coba share fix source how to enable proxy setting untuk penggunaan IE/chrome.
    seperti enable proxy pada ultrasurf.
    untuk manual bisa melalui internet connection setting > dan masukan proxy servernya melalui
    dial-up setting
    Spoiler

    Project
    Spoiler

    Notes:
    untuk bisa terkoneksi dengan bitvise dengan direct proxy, setting proxy server harus dengan mode socks.
    jadi gak perlu proxifier lagi kalo untuk browsing, kecuali jika ada aplikasi lain yg ingin melalui proxy server bisa
    menggunakan proxyfier/proxycap


    Component required: magras

    Password:
    Hidden Content
    You'll be able to see the hidden content once you reply to this topic.

    Attached Files



    #2

    • Kaido
    • Strongest Creature in the World
    • PipPipPipPipPip
    Total Post :
    148

    Total Thanks :
    277
  • Reputation :
    46
    • LocationKaido's islands

    Posted 09 April 2017 - 02:40 PM

    kemaren punya sya cuma bisanya IE doang bisa set, skarang bisa ternyata di set proxy chromenya :jempol

    There's no place like 127.0.0.1


    #3

    •  Zeph
    • Advanced Member
    • PipPipPip
    Total Post :
    68

    Total Thanks :
    120
  • Reputation :
    13

    Posted 09 April 2017 - 04:38 PM

    maaf newbie bertanya,,

    jadi ini terkhusus untuk model inject direct gitu kah..?? ojekan langsung terkoneksi dengan browser yang dipakai atau gimana mas..??

    VIDEO SSH | INFO SSH | DOWNLOAD ANIME | DOWNLOAD FILM

    Sombong Dikit Gak Papa.... Penting Masih Selalu Lancar Aman Jaya Sentosa Sejahtera Suka Menabung


    #4

    • Kaido
    • Strongest Creature in the World
    • PipPipPipPipPip
    Total Post :
    148

    Total Thanks :
    277
  • Reputation :
    46
    • LocationKaido's islands

    Posted 09 April 2017 - 05:57 PM

    View Postzeph, on 09 April 2017 - 04:38 PM, said:

    maaf newbie bertanya,, jadi ini terkhusus untuk model inject direct gitu kah..?? ojekan langsung terkoneksi dengan browser yang dipakai atau gimana mas..??

    ini mempermudah untuk mengatur internet proxy setting, biasanya kan klu mau set proxy pasti lewat control panel > blabla bla... klu ini sekali klik button setproxy langsung teratur deh proxynya gk perlu manual lg

    There's no place like 127.0.0.1


    #5


    Current mood: None chosen
    Total Post :
    13

    Total Thanks :
    0
  • Reputation :
    0

    Posted 12 April 2017 - 02:58 PM

    link downloadnya kok ga ada

    request utk setting connection sharing <<thethering>>

    #6


    Current mood: None chosen
    Total Post :
    9

    Total Thanks :
    0
  • Reputation :
    0

    Posted 12 April 2017 - 08:07 PM

    btw...link donwload nya mana ya?

    #7


    Current mood: Spaced
    Total Post :
    61

    Total Thanks :
    21
  • Reputation :
    8
    • LocationDi Hatimu

    Posted 12 April 2017 - 09:49 PM

    View Postyudhistira, on 12 April 2017 - 02:58 PM, said:

    link downloadnya kok ga ada request utk setting connection sharing &lt;&gt;

    View Post404not found, on 12 April 2017 - 08:07 PM, said:

    btw...link donwload nya mana ya?
    link download sudah tertera di attachement. Jika post / level member belum mencukupi memang post hidden jadi ter-hide untuk member tersebut.

    Spoiler
    Yg penting rajin kontribusi, no OOT + no junk . :jempol
    back to topic

    #8


    Current mood: Happy
    Total Post :
    18

    Total Thanks :
    2
  • Reputation :
    -1

    Posted 13 April 2018 - 10:24 AM

    pa bisa buat sharing hotsport juga





    1 user(s) are reading this topic

    0 members, 1 guests, 0 anonymous users




    You need to upgrade your flash player, or you may have your javascript turned off. Get latest flash player!