Jump to content

Welcome to Bugs4u Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Welcome to Bugs4u Forum

Welcome to Bugs4u Forum, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Bugs4u Forum by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Customize your experience here
Guest Message by DevFuse
 

Toggle shoutbox Shoutbox

Mohon untuk tidak membahas seputar Trik/Bug Provider di Shoutbox, share Url Youtube, Gambar berukuran besar, Emot lebih dari 3 sekaligus, share link xxx (Porn), Pamer Speed Test.
Segala pelanggaran di atas akan dikenakan Sanksi tidak bisa menggunakan Shoutbox selama 1 Minggu. pelanggaran 3x berturut-turut (Banned Permanent).

No shouts have been made in the Shoutbox, why don't you add one to get the Shoutbox started?

RDP Gratis untuk Mining XMR --> BTC

- - - - - mining btc

8 replies to this topic

#1


Current mood: None chosen
Total Post :
9

Total Thanks :
12
  • Reputation :
    -1

    Posted 17 May 2017 - 08:05 PM

    Halo Kawan-kawan, sudah tahu Bitcoin? Tahu gak tahu gue gak mau tahu :keke mungkin yang sudah berkecimpung lama didunia Bitcoin pasti dah tahu apa itu Mining kalau gak tahu tanya aja ke OM GOOGLE :ciat .

    Sekarang Saya akan bagikan RDP yang bisa kalian pakai untuk mining Cryptocurrency atau lebih tepatnya coin XMR (Monero) dan bisa klain tukarkan nanti ke BTC.
    Saya rasa pembahasan diatas gak berguna ya!! karena kalian dah pada tahu, tapi kasihan juga bagi yang belum tahu :nangis

    Saya Rekomendasikan untuk mining di

    Please Login or Register to see this Hidden Link

    dan untuk info lebih lainnya silakan tanyakan ke OM
    Berikut ini RDP nya

    Please Login or Register to see this Hidden Code


    Siapa cepat dia dapat, siapa telat dia bangsat :shock2
    [spoiler=Umpan]

    Please Login or Register to see this Hidden Link

    [/spoiler]

    Thanked by 1 Member:

    #2


    Current mood: None chosen
    Total Post :
    3

    Total Thanks :
    0
  • Reputation :
    0

    Posted 18 May 2017 - 10:04 AM

    View Postedihasrin, on 17 May 2017 - 08:05 PM, said:

    Halo Kawan-kawan, sudah tahu Bitcoin? Tahu gak tahu gue gak mau tahu :keke mungkin yang sudah berkecimpung lama didunia Bitcoin pasti dah tahu apa itu Mining kalau gak tahu tanya aja ke OM GOOGLE :ciat .

    Sekarang Saya akan bagikan RDP yang bisa kalian pakai untuk mining Cryptocurrency atau lebih tepatnya coin XMR (Monero) dan bisa klain tukarkan nanti ke BTC.
    Saya rasa pembahasan diatas gak berguna ya!! karena kalian dah pada tahu, tapi kasihan juga bagi yang belum tahu :nangis

    Saya Rekomendasikan untuk mining di

    Please Login or Register to see this Hidden Link

    dan untuk info lebih lainnya silakan tanyakan ke OM
    Berikut ini RDP nya

    Please Login or Register to see this Hidden Code


    Siapa cepat dia dapat, siapa telat dia bangsat :shock2
    [spoiler=Umpan]Posted Image[/spoiler]
    ada desktop locknya om

    #3


    Current mood: None chosen
    Total Post :
    9

    Total Thanks :
    12
  • Reputation :
    -1

    Posted 18 May 2017 - 03:41 PM

    wah di lock ya, berarti udah ada orang lain yang lock tuh

    #4

    • Iieo
    • Newbie
    • Pip

    Current mood: None chosen
    Total Post :
    3

    Total Thanks :
    0
  • Reputation :
    0

    Posted 20 May 2017 - 05:19 PM

    Tutor miningnya donk om ..pake aws bisa nda ?

    #5


    Current mood: None chosen
    Total Post :
    9

    Total Thanks :
    12
  • Reputation :
    -1

    Posted 20 May 2017 - 09:19 PM

    View PostIieo, on 20 May 2017 - 05:19 PM, said:

    Tutor miningnya donk om ..pake aws bisa nda ?
    Ya tentu saja, kalau kamu punya VPS dari AWS pakai aja emang vps awsnya brapa cpu? kalau banyak pm aja saya ajarin miningnya

    #6


    Current mood: Sneaky
    Total Post :
    13

    Total Thanks :
    1
  • Reputation :
    1

    Posted 27 May 2017 - 06:48 PM

    bagi lagi donh vps gratisnya

    #7


    Current mood: None chosen
    Total Post :
    9

    Total Thanks :
    12
  • Reputation :
    -1

    Posted 28 May 2017 - 06:36 AM

    Hidden Content
    You'll be able to see the hidden content once you reply to this topic.


    #8


    Current mood: Aggressive
    Total Post :
    4

    Total Thanks :
    0
  • Reputation :
    0
    • LocationNorth Borneo

    Posted 31 May 2017 - 11:23 PM

    hacked RDP?? Illegal.

    #9


    Current mood: None chosen
    Total Post :
    9

    Total Thanks :
    12
  • Reputation :
    -1

    Posted 03 June 2017 - 10:03 AM

    Update sapa tahu berguna

    Hidden Content
    You'll be able to see the hidden content once you reply to this topic.


    Thanked by 5 Members:




    1 user(s) are reading this topic

    0 members, 1 guests, 0 anonymous users




    You need to upgrade your flash player, or you may have your javascript turned off. Get latest flash player!