Jump to content

Welcome to Bugs4u Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Welcome to Bugs4u Forum

Welcome to Bugs4u Forum, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Bugs4u Forum by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Customize your experience here
Guest Message by DevFuse
 

Toggle shoutbox Shoutbox

Mohon untuk tidak membahas seputar Trik/Bug Provider di Shoutbox, share Url Youtube, Gambar berukuran besar, Emot lebih dari 3 sekaligus, share link xxx (Porn), Pamer Speed Test.
Segala pelanggaran di atas akan dikenakan Sanksi tidak bisa menggunakan Shoutbox selama 1 Minggu. pelanggaran 3x berturut-turut (Banned Permanent).

No shouts have been made in the Shoutbox, why don't you add one to get the Shoutbox started?

[SOURCE] Playstation Timer

- - - - - playstation timer source delphi

5 replies to this topic

#1

Donator


Current mood: Sneaky
Total Post :
37

Total Thanks :
24
  • Reputation :
    45

    Posted 09 March 2017 - 12:19 PM

    Source timer untuk jasa rental Playstaion
    [Source] Timer PS
    Last Updated Mar 09 2017 12:16 PM

    Posted Image

    Thanked by 4 Members:

    #2

    • Vandz INC
    • Advanced Member

    Current mood: Scurvy
    Total Post :
    30

    Total Thanks :
    15
  • Reputation :
    7
    • Location127.0.0.1

    Posted 02 April 2017 - 02:05 PM

    View Postahmadefendi100, on 02 April 2017 - 12:52 PM, said:

    mantap gan :3
    Hi dude... I think you made a mistake that violates the forum rules !

    We need to clarify that we do not allow members to make a post like you have done. Therefore we were forced to remove your post and hope that later on you do not do the same thing. we just want to keep the forum clean of action such as "exploiting a comment" that may interfere with the other members.

    Thank you for your understanding.

    Regards
    Bugs4u Staff

    Posted Image


    #3

    •  Zeph
    • Advanced Member
    • PipPipPip
    Total Post :
    68

    Total Thanks :
    117
  • Reputation :
    12

    Posted 11 April 2017 - 09:32 PM

    ini berarti hanya sebagai catatan doank yaa mas..??
    atau PS nya main di komputer jadi kalau waktu habis computer restart / shutdown gitu..??

    soalnya klo masih maen pakai TV kan lebih enak pakai menu Sleep yang ada di TV pasti ada menunya mas... (y)

    VIDEO SSH | INFO SSH | DOWNLOAD ANIME | DOWNLOAD FILM

    Sombong Dikit Gak Papa.... Penting Masih Selalu Lancar Aman Jaya Sentosa Sejahtera Suka Menabung


    #4


    Current mood: None chosen
    Total Post :
    10

    Total Thanks :
    1
  • Reputation :
    1

    Posted 21 April 2017 - 01:08 AM

    View PostZeph, on 11 April 2017 - 09:32 PM, said:

    ini berarti hanya sebagai catatan doank yaa mas..?? atau PS nya main di komputer jadi kalau waktu habis computer restart / shutdown gitu..?? soalnya klo masih maen pakai TV kan lebih enak pakai menu Sleep yang ada di TV pasti ada menunya mas... (y)

    kl dijaga sendiri emang enak pake timer tv om.. tp ini kayaknya bermanfaat kalau rentalnya dijaga orang jadi yang empunya bisa cek billingnya.. mungkin lho ya :hope

    #5


    Current mood: Inspired
    Total Post :
    34

    Total Thanks :
    28
  • Reputation :
    8

    Posted 21 April 2017 - 11:57 AM

    View PostZeph, on 11 April 2017 - 09:32 PM, said:

    ini berarti hanya sebagai catatan doank yaa mas..?? atau PS nya main di komputer jadi kalau waktu habis computer restart / shutdown gitu..?? soalnya klo masih maen pakai TV kan lebih enak pakai menu Sleep yang ada di TV pasti ada menunya mas... (y)

    kreatif mas. ini sebenarnya cuma kek base source aja. kegunaan ga mesti ke PS loh ya. bisa buat timer yg 30 menit itu. or bkin trialan app pake waktu, or macam macam deh. tinggal kitanya make buat apa. :cool

    #6

    •  Zeph
    • Advanced Member
    • PipPipPip
    Total Post :
    68

    Total Thanks :
    117
  • Reputation :
    12

    Posted 23 April 2017 - 01:11 AM

    View Poststanley02, on 21 April 2017 - 11:57 AM, said:

    kreatif mas. ini sebenarnya cuma kek base source aja. kegunaan ga mesti ke PS loh ya. bisa buat timer yg 30 menit itu. or bkin trialan app pake waktu, or macam macam deh. tinggal kitanya make buat apa. :cool

    klo timer 30 menit enakan sekalian pakai timer maksudnya buat yg DC per30 menti itu kan :v
    sory saja saya pakai yang dc 5 menit lalu konek aman seterusnya sihh tak tau menahu soal 30 menit :D

    klo trialan saya lebih enak menjurus ke TMX bla bla bla saya lupa :D

    VIDEO SSH | INFO SSH | DOWNLOAD ANIME | DOWNLOAD FILM

    Sombong Dikit Gak Papa.... Penting Masih Selalu Lancar Aman Jaya Sentosa Sejahtera Suka Menabung






    1 user(s) are reading this topic

    0 members, 1 guests, 0 anonymous users




    You need to upgrade your flash player, or you may have your javascript turned off. Get latest flash player!