Jump to content

Welcome to Bugs4u Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Welcome to Bugs4u Forum

Welcome to Bugs4u Forum, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Bugs4u Forum by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Customize your experience here
Guest Message by DevFuse
 

Toggle shoutbox Shoutbox

"Minimal Memiliki 5 Post untuk dapat menggunakan Fasilitas Shoutbox Bagi Member Baru (Grup StrUggle)". Mohon untuk tidak membahas seputar Trik/Bug Provider di Shoutbox, share Url Youtube, Gambar berukuran besar, Emot lebih dari 3 sekaligus, share link xxx (Porn), Pamer Speed Test. Segala pelanggaran di atas akan dikenakan Sanksi tidak bisa menggunakan Shoutbox selama 1 Minggu. pelanggaran 3x berturut-turut (Banned Permanent).

genieas : (13 August 2018 - 08:46 PM) I replied to the topic called YNH 88 Dimension

[Source] Dialer + Auto Reconnect Bitvise Synapse

- - - - -

15 replies to this topic

#1

Total Post :
68

Total Thanks :
150
  • Reputation :
    26

    Posted 22 March 2017 - 09:43 PM

    Dialer auto reconnect ini untuk membantu saat bitvise mengalami bengong atau macet.. maka otomatis akan reconnect jika bitvise disconnect..sebab di tkp ane ajis suka disco jangka waktu tertentu.
    Link Dialer Reconnect synapse
    Hidden Content
    You'll be able to see the hidden content once you reply to this topic.
    ini contoh yg udah jadi,, terdapat fitur tambahan Tun2sock dan MDMA
    install dan setelah slesai install biasanya gak auto run,, harus run manual.
    Link
    Hidden Content
    You'll be able to see the hidden content once you reply to this topic.
    Source tinggal dikembangkan lagi sesuai selera agan.

    Edited by CaRnTea, 22 April 2017 - 09:05 AM.


    #2

    • Kaido
    • Strongest Creature in the World
    • PipPipPipPipPip
    Total Post :
    148

    Total Thanks :
    280
  • Reputation :
    46
    • LocationKaido's islands

    Posted 23 March 2017 - 10:03 AM

    cuma saran om, filenya di hide biar yg laen nggak asal comot :thumb

    :up

    There's no place like 127.0.0.1


    #3

    Total Post :
    68

    Total Thanks :
    150
  • Reputation :
    26

    Posted 23 March 2017 - 12:34 PM

    View PostρhЯeakz4Ø4, on 23 March 2017 - 10:03 AM, said:

    cuma saran om, filenya di hide biar yg laen nggak asal comot :thumb

    :up

    Sory gan, pertamakali coba share malah salah spoiler dan isi atachment,, mau di edit lagi udah gak bisa,,keburu terlanjur dipost, :sedih

    Thanked by 1 Member:

    #4

    • Kaido
    • Strongest Creature in the World
    • PipPipPipPipPip
    Total Post :
    148

    Total Thanks :
    280
  • Reputation :
    46
    • LocationKaido's islands

    Posted 23 March 2017 - 05:05 PM

    oh iya mang, itu s lihat ada port 1080 brarti itu listen ssh kan? :garuk

    klu mau s ubah untuk listen ultrasuft bisa juga kan? :bisik

    There's no place like 127.0.0.1


    #5

    Total Post :
    68

    Total Thanks :
    150
  • Reputation :
    26

    Posted 23 March 2017 - 06:32 PM

    View PostρhЯeakz4Ø4, on 23 March 2017 - 05:05 PM, said:

    oh iya mang, itu s lihat ada port 1080 brarti itu listen ssh kan? :garuk

    klu mau s ubah untuk listen ultrasuft bisa juga kan? :bisik

    bisa gan,, coba aja ganti port usuf,, sebab semua listen bisa di deteksi kalo open/running atau gk running... tapi ada yg mesti dirubah kalo mau deteksi port sperti injek,, pada bagian svr.Bind('127.0.0.1' jadi svr.Bind('0.0.0.0'
    tinggal pilih aja kedetek pake 127.0.0.1 atau 0.0.0.0

    ane pake itu sebab lebih ringan ,,, daripada pake GetDosOutput atau opentcp berat banget ngeload app

    Thanked by 1 Member:

    #6


    Current mood: None chosen
    Total Post :
    13

    Total Thanks :
    5
  • Reputation :
    2

    Posted 23 March 2017 - 11:58 PM

    om ad mirror kah nga bisa di unduh om :hope

    #7

    • Kaido
    • Strongest Creature in the World
    • PipPipPipPipPip
    Total Post :
    148

    Total Thanks :
    280
  • Reputation :
    46
    • LocationKaido's islands

    Posted 24 March 2017 - 05:12 AM

    View PostShadows, on 23 March 2017 - 11:58 PM, said:

    om ad mirror kah nga bisa di unduh om :hope

    coba klik kanan link downloadnya, dan pakai downloader browser jangan pakai IDM.

    There's no place like 127.0.0.1


    #8


    Current mood: None chosen
    Total Post :
    7

    Total Thanks :
    0
  • Reputation :
    0

    Posted 16 April 2017 - 09:59 PM

    gan kok gk ada link download source nya?
    ada nya yg sudah jadi..?

    #9

    •  Sky
    • Newbie

    Current mood: None chosen
    Total Post :
    7

    Total Thanks :
    2
  • Reputation :
    0

    Posted 19 April 2017 - 03:53 AM

    View PostAris, on 19 April 2017 - 12:13 AM, said:

    :cool
    :ehem
    baru daftar dah langsung ngejunk
    kandangin dl ya 3x24 jam
    :cool

    #10


    Current mood: None chosen
    Total Post :
    2

    Total Thanks :
    0
  • Reputation :
    -1

    Posted 20 April 2017 - 06:30 AM

    maav om link download sc nya mana, saya baru gabung dan salam kenal all

    #11


    Current mood: None chosen
    Total Post :
    16

    Total Thanks :
    0
  • Reputation :
    1

    Posted 27 April 2017 - 05:46 PM

    gak bisa di dl gan file nya

    #12

    Donator


    Current mood: None chosen
    Total Post :
    9

    Total Thanks :
    0
  • Reputation :
    -2

    Posted 07 July 2017 - 03:13 PM

    Thx bermanfaat stah..

    #13

    Donator


    Current mood: None chosen
    Total Post :
    9

    Total Thanks :
    0
  • Reputation :
    -2

    Posted 09 July 2017 - 09:35 AM

    Thx Stah bermanfaat..

    #14


    Current mood: None chosen
    Total Post :
    11

    Total Thanks :
    0
  • Reputation :
    0

    Posted 10 July 2017 - 05:37 PM

    maksudnya yang reconnect itu koneksi nya om?

    #15


    Current mood: None chosen
    Total Post :
    12

    Total Thanks :
    0
  • Reputation :
    -3

    Posted 23 April 2018 - 10:25 PM

    very helpful thanks alot.

    #16


    Current mood: None chosen
    Total Post :
    22

    Total Thanks :
    0
  • Reputation :
    -14

    Posted 11 May 2018 - 04:52 AM

    tranks friends source nite





    1 user(s) are reading this topic

    0 members, 1 guests, 0 anonymous users




    You need to upgrade your flash player, or you may have your javascript turned off. Get latest flash player!